AT-G60 Termosztátos, szabályozott kivitelek

MEGSZŰNT TERMÉK. Archív, tájékoztató adatok.

Az alapkivitel termosztátos szabályozással bővített kialakítása. Két szabályozott kivitel létezik, kereskedelmi forgalomba egy típusú egységcsomag kerül, amelyből mind a két típus összerakható. A termék csomagolása tartalmazza alapkiszerelésben a szűrőt, és az AT-K125 külső rácsot is. A szűrő csökkenti adott nyomáson az átáramló levegő mennyiségét, kérjük, vegye figyelembe a termékekre vonatkozó jelleggörbéket. A beépítéshez lehetőség szerint előre készítsék el a falban a furatot, melyet bélelhet bármilyen anyagú csővel, de javasoljuk az NA 125 méretű KG-PVC csövet, melyhez termékeink illeszkednek. A béléscső elhelyezésétől el lehet tekinteni, ha a furat pormentes és a légbevezető csonkjához képest keresztmetszet csökkenése nincs. A termék elhelyezésének tekintetében javasoljuk a magasabb helyen történő beépítést, de a termosztátos légbevezetőt radiátor mögé nem javasoljuk elhelyezni, mivel a radiátor sugárzó hője zavarja a termosztát helyes működését, illetve amennyiben 2 db légbevezető kerül beépítésre gravitációs légáram kialakításra, tartsa be a tervező által figyelembe vett magasság különbséget. A betervezés során figyelembe kell venni az összekötő cső, illetve a külső rács ellenállását is.


AT-G60-T
Termosztát szabályozott légbevezető. A légbevezetőbe épített termosztát a jelleggörbének megfelelően változtatja az átömlő keresztmetszetét, és ezzel az ellenállását. A szabályozó tárcsa soha nem zár el teljesen, ezért megfelelő körülmények esetén ez a termék is használható égési levegő biztosítására.

AT-G60-Sz-T
Szűrős termosztát szabályozott légbevezető. Mint AT-G60-T, csak a szűrőt be kell ragasztani a szürke hangcsillapító betétre. A csomagolás során a jobb formatartás végett a szűrőbetétből nem távolítjuk el a kistancolt közepét, ezt a beragasztás után kell megtenni. Szűrőelhelyezés folyamata: 1. a szűrő körgyűrűről eltávolítjuk az öntapadós részt takaró fóliát. 2. középpontosan felragasztjuk a hangcsillapító betétre. 3. eltávolítjuk a szűrő közepét, melyen rajtahagytuk a fóliát.Befoglaló méretek:A csomagolási egységben található:
- 1 db AT-G60 fedlap hangcsillapító, hőszigetelő betéttel
- 1 db AT-G60 rögzítő lap termosztát foglalattal
- 1 db AT-G60-SZB termosztátvezérlésű szabályozó betét foglalatba helyezve
- 1 db AT-G60 szűrő
- 1 db AT-K125 külső kerek esővédős rács
- 1 csomag csavar, és tipli (4-4 db)
- Dokumentáció:
Műbizonylat, Jótállási jegy, Kezelési útmutató, Beépítési előírás, Termékleírás